DINA Create

De veelzijdige DINA Create van Intratone biedt met de draadloze intercom en beheer op afstand de grootst mogelijke veiligheidsgarantie, zowel voor de gebruiker als de installateur. Vrijwel alles kan op afstand.

Oog voor detail

De DINA Create is met veel oog voor detail ontwikkeld. Dat blijkt niet alleen uit de technische mogelijkheden, maar het zit ook in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en de uitstraling van het pand en deze zelfs versterkt. Of het nou een klassiek gebouw is, modern of juist ergens daar tussenin. Door de draadloze interface is de moderne intercom overal makkelijk te installeren, zonder ingrijpende verbouwingen.

 

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het geheel, maar bepalend voor het totaal. ‘Details,’ zei Leonardo Da Vinci, ‘maken perfectie en perfectie is géén detail.’

Leonardo DaVinci Leonardo, inc

leonardo

Eindeloos veel variatie

De DINA Create kent een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten. Wil je een goudkleurige intercom, of toch liever zwart, antraciet of een andere kleur? Je stelt met gemak een eigen unieke intercom samen. Bepaal de kleur, de positie (staand of liggend), het aantal digitale displays met belknop en toegang via code of tag. In totaal zijn er maar liefst 7.452 ontwerpvarianten mogelijk. Zo maakt de DINA Create het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze geeft “YOUR FINISHING TOUCH” aan elk gebouw.

YOUR FINISHING TOUCH

DINA-Create-Colors

 

De DINA Create heeft vrijwel een onbeperkt aantal ontwerpvarianten. Wil je een goudkleurige intercom, of toch liever zwart, antraciet of een andere kleur? Je stelt met gemak een eigen unieke intercom samen. 

Edwin van Reijsen Intratone BV.

Edwin-Portret.png